05/25/11 16:46
(http://www.klassa.bg/)

Над 50 премиери на "Автомобилен салон София 2011"

С над 50 премиери ще стартира „Автомобилен салон София 2011“ тази година от 11 до 19 юни в столичния Интер Експо център. Тази година Mercedes-Benz чества 125 години и компанията ще отпразнува юбилея с ретро колекция. Любителите на високите скорости ще могат да се докоснат до експонати, участвали в автомобилни състезания, като например болида, с който миналата година Peugeot атакува „24 часа на Льо Ман“. Ще бъдат показани и концептуалните модели Mercedes-Benz F800 и Ford Vertek. С най-новите си продукти ще се похвалят от Brabus, Chevrolet, Citroen, Honda, JEEP, Land Rover, Lexus, Peugeot, Range Rover и други. Специален акцент е поставен и на резервните части, гумите, маслата, аудиосистемите и новите условия на лизингови компании, банки, застрахователи и други. По време на автоизложението ще бъде представена китайската марка Great Wall, която ще покаже две предпремиери и три премиери.
Цената на билет е 6 лв., като са предвидени отстъпки за деца, които ще могат да поиграят в специалния кът под наслов „Пазете децата“. Един от посетителите пък ще има шанс да стане чрез жребий щастлив собственик на автомобил по избор (Ford Fiesta, Skoda Fabia - Family, Peugeot 207, Renault Twingo или Тoyota iQ).

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване