07/04/11 16:12
(http://www.klassa.bg/)

"Тутоспорт": Димитър Бербатов е трансферна цел на "Ювентус"

Нападателят на „Манчестър Юнайтед“ Димитър Бербатов попада в плановете за новия сезон на италианския гранд „Ювентус“, твърди авторитетното издание „Тутоспорт“. Според медиите на „Ботуша“ развръзка по случая с Димитър Бербатов ще има в близките дни, тъй като в момента „бианконерите“ преговарят за трансфер на нападателя на „Атлетико“ Мадрид Серхио Агуеро. Аржентинецът обаче няма желание да играе в Италия и по всяка вероятност разговорите ще пропаднат. Ако двете страни не се разберат, то Димитър Бербатов ще бъде следващата опция за гранда от Торино.
Иначе вчера отборът на „Манчестър Юнайтед“ започна лятната си подготовка за новия сезон. Единственият отсъстващ от лагера е Антонио Валенсия. Димитър Бербатов и съотборниците му провеждат заниманията си на базата на тима в Карингтън. Възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън ще бъдат на лагер в Манчестър точно седем дни, след което на тима предстои турне в САЩ. В него ще бъдат изиграни пет контролни срещи, включително и срещу европейския клубен шампион „Барселона“. На 5 август Пол Скоулс ще направи своя бенефис, а два дни по-късно е първият официален мач на „червените дяволи“ - за „Къмюнити Шийлд“ срещу градския съперник „Манчестър Сити“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване