08/18/11 16:09
(http://www.klassa.bg/)

Проблеми в "Левски" преди двубоя с "Монтана"

Старши треньорът на „Левски“ Георги Иванов е изправен пред сериозен проблем преди неделното домакинство на „Монтана“ от третия кръг на шампионата в родната „А“ група. Четирима от футболистите на „сините“ са контузени и цяла седмица не тренираха наравно с останалите си съотборници. Владимир Гаджев, Ларс Рисп, Дъстли Мюлдер и Дарко Тасевски страдат от мускулни проблеми и до последно ще бъдат под въпрос за срещата. Очаква се Георги Иванов да не рискува с Владимир Гаджев и Дъстли Мюлдер и двамата по всяка вероятност няма да бъдат включени в групата за двубоя. Надеждите на селекционера на „сините“ са свързани с възстановяването на Ларс Рисп и Дарко Тасевски навреме за срещата в неделя.
За мача срещу „Монтана“ със сигурност отпада Йордан Милиев, който все още лекува контузия. Той ще пропусне още един двубой от първенството и ще се включи в състава на „Левски“ най-рано в петия кръг.
Два дни преди двубоя с „Монтана“ старши треньорът на „Левски“ Георги Иванов обяви, че обмисля варианта да заложи на доста офанзивна стартова единайсеторка. Заради многото контузени футболисти селекционерът ще бъде принуден да пусне повече офанзивни футболисти. Най-вероятно на вратата на „сините“ ще започне Пламен Илиев, а пред него ще действат Башлиев, Рисп, Грийн и Старокин. В полузащитата ще оперират Йовов и Огнянов, а на фланговете ще бъдат Калво и Райков. В нападение за „Левски“ ще играят Цветков и Арс.
В лагера на „Монтана“ пък са обнадеждени от слабата форма, в която в момента се намира тимът на „Левски“. „Не си правим илюзии, че ще ни бъде лесно на „Герена“. В момента „Левски“ е под напрежение и сега ще бъде най-опасен. Слабостите в играта им обаче са очевидни и ние ще се опитаме да се възползваме от тях по най-добрия начин“, заяви старши треньорът на „Монтана“ Стефан Грозданов и допълни, че отборът му ще се опита да спечели и по този начин да прибави нови три точки към актива си.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване