08/24/11 20:34
(http://radiomilena.com/)

Данъчен служител обвинен в корупция

На 23.08.т.г., след получен сигнал относно корупционно поведение на 40 годишния К.К. от Ямбол държавен служител – инспектор по приходи към ТД “НАП” – Бургас, офис Ямбол, са извършени процесуално следствени действия на територията на Бургас и Ямбол, при което е установено, че инспекторът е назначен да извърши финансов одит на бургаска фирма. По време на одита ямболията неправомерно, без да заплати, е получил като подкуп л.а. “Рено Меган”, за да приключи “благоприятно” финансовия одит, съобщиха от пресцентъра на полицията. В тази връзка в Териториално звено “Борба с организираната престъпност” – Бургас е образувано досъдебно производство.
В дома на държавния служител, в служебния му кабинет в Ямбол и в управлявания от него автомобил са извършени обиски, като са иззети веществени доказателства. Същият е задържан за срок от 24 часа, като му е повдигнато обвинение по чл. 301 ал. 1 от НК /подкуп/. Наложена му е мярка за неотклонение – парична гаранция в размер на 500 лв. Работата по случая продължава.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване