09/14/11 19:21
(http://www.klassa.bg/)

Стефан Данаилов: Борисов ме провокира да участвам в изборите

Аз винаги съм мислел, че Бойко Борисов ще се кандидатира за президент. След представянето на двамата кандидати Борисов заяви: „Давам ти този пост, защото следващият съм аз.“ Тези думи на премиера са провокира проф. Стефан Данаилов да се кандидатира за вицепрезидент на предстоящите избори. Това обяви артистът вчера пред bTV.
„Включвам се в надпреварата за вицепрезидент заради невероятното самочувствие на ГЕРБ при представянето на кандидатите им. Тогава се замислих дали така трябва безметежно да върви една кампания. Не съжалих, че отказах да бъда кандидат за президент на БСП“, каза Данаилов. Той обясни, че след като направил своя отказ да бъде кандидат за президент, с него никой и за нищо не е говорил. Артистът допълни, че е следял рейтингите на участниците в надпреварата и е виждал посоката на развитие на кандидатурата на Ивайло Калфин.
От bTV коментираха пред „Класа“, че сериалът „Стъклен дом“ не е включен засега в програмната схема на телевизията. Така изразените предположения в пресата, че ако Данаилов участва в сериала, СЕМ трябва да вземе веднага отношение, не са актуални към момента.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване