10/16/11 18:26
(http://www.klassa.bg/)

В Германия обявиха Дембеле за провал

Бившият голмайстор на „Левски“ и „А“ група Гара Дембеле бе обявен за най-голямото разочарование от лятната селекция на „Фрайбург“. Немският сайт Fussballtransfers.com направи обобщение на трансферите на отбора преди сезона. "25-годишният Дембеле (от „Левски“ (София), закупен за 2,5 милиона евро) трябваше да поеме отговорността на звездата Папис Сисе в атака. Засега малийският национал не стига по-далеч от това да бъде използван като резерва. Той влезе в игра от пейката в шест от осемте мача в Бундеслигата този сезон. Дембеле има общо 86 игрови минути за „Фрайбург“ и все още чака първия си гол за тима", обясняват германски анализатори.
"След миналия силен сезон сега за „Фрайбург“ се задава тежка кампания. Топстрелецът Папис Сисе все още показва точност в нападение. Отборът обаче се намира на 15-а позиция. Гара Дембеле трябва да бъде определен като разочарованието от лятната селекция. Сисе може да напусне клуба през зимата, а в такъв случай спешно трябва да се вземат мерки за подсилване на атаката", завършва коментарът в германското издание.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване