10/16/11 14:05
(http://radiomilena.com/)

Нефтохимик в подкрепа на Херо

Изявление от ръководството на ПФК “Нефтохимик 1962”,     спортно-техническия щаб, треньори и                    футболисти в подкрепа на наставника на “Черноморец” Димитър Димитров

 

 

В живота често сме поставяни на изпитание, никой не може да избяга от съдбата си. Понякога тя е благосклонна, а в други случаи- жестока и ни притиска до стената, сякаш предизвиква на дуел.

За такъв се подготвя нашият колега и приятел- треньорът Димитър Димитров.

Тежката диагноза е потвърдена, споделена лично, по мъжки, с болка и сълзи в очите. Предстои най-трудното- битката с коварната болест. Но не на терена, където за Херо победите са тези, които го предизвикват и карат да изгаря докрай в името на красивия и атрактивен футбол. На това да остави дълбока следа, както преди 16 г. накара България да говори с респект за явлението “Нефтохимик”.

Сега той е поставен на изпитание в спор с непознат  съперник, срещу когото са необходими върховни усилия, за да бъде пречупен и победен. Темпераментен, емоционален, много различен, но най- вече обичан заради неизчерпаемия ентусиазъм да се раздава в професията- все качества, които могат да помогнат изключително в предстоящия дуел.

Да се предава и пада духом не е в стила на Херо.

Мите, убедени сме, че ненаситната ти жажда и манталитет на покорител и фактът, че има още какво да дадеш на футбола в Бургас, ще те заредят с тази огромна енергия, която е длъжна да помете като цунами досадната болест. Сега, когато се нуждаеш най-много от морална подкрепа, знай, че я имаш в изобилие.

Клубната принадлежност сега не играе!

Футболен Бургас, цяла футболна България е с теб! Бъди силен, бъди голям! Спечели стратегическата битка в живота си и се върни пак с усмивка тук при нас, на “Лазур”, където “Бургаски вечери” продължават да звучат с неповторимото ухание и аромат на паметните ти победи начело на “Нефтохимик” и “Черноморец”.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване