11/27/11 12:32
(http://radiomilena.com/)

Депутати се нападат с „пияница“ и „наркоман“

ТВ 7 събра в едно студио отцепниците от Атака Калина Крумова и Стоян Иванов с верните на Вoлен Сидеров Павел Шопов и Десислав Чуколов. Разгорещеният спор между четиримата преминаваше на моменти с открити обиди и нападки.

 

Пияница като тебе трябва да си пие ракията, а не да се занимава с политика, атакува с тези думи независият депутат Стоян Иванов Павел Шопов.

 

Не пия ракия, а водка, а ти се дрогираш, отвърна му атакиста.

 

Лидерите на Атака обявиха, че всички отцепници, които отправиха редица обвинения към лидера й Волен Сидеров, ще бъдат дадени на съд.

 

Според Шопов няма отлив на избиратели от партията. В ход бил заговор за унищожаването й, който стартирал още преди изборите. Целта била Меглена Кунева да бъде изтикана трета. Според него и сега войната срещу тях продължавала с подмолни средства, дирижирани от управляващата партия ГЕРБ.

 

Това са глупави оправдания. Истината е, че непрекъснатите скандалите и гигантоманията на Сидеров доведоха партията до това състояние, контрира Стоян Иванов.

 

Според него обясненията за заговор са измислица, а истината е, че доверието към Атака е намаляло пет пъти.

 

В разгорещения дебат се включи и Десислав Чуколов.

 

750-те хил. евро, които Волен Сидеров е дал, ще ги вземем от вас. Даваме ви на съд за всички лъжи. Валентин Николов, Стоян Иванов, Камен Петков, Ивайло Нинов… Парите обаче няма да ги харчим за вили на Лазурния бряг, а ще ги дадем за манастири, заяви Чуколов.

Той призова Крумова и Иванов заедно с другите отцепници незабавно да напуснат парламента, защото нямали моралното право да останат, след като са изменили на партията.

 

Няма да напусна парламента, да се махнат хора, които един път не са се изказали от трибуната, не са внесли нито един законопроект и не са свършили нищо за партията, опонира Калина Крумова.

 

Тя разказа, че през последните месеци не е била подкрепяна от депутатите на Атака и реално това е бил мотивът й да напусне групата на партията.

 

Как да подкрепяме недомислени закони, като твоя за сурогатното майчинство, срещу който се обяви и православната църква, а ти не пожела да запознаеш с него колегите си от Атака, нападна я Павел Шопов.

 

Не може човек, който 50 години не е пожелал да има деца, да коментира сурогатното майчинство, контрира Калина Крумова.

Frognews

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване