11/27/11 19:15
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров не бил отстранил Капка еднолично

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров заяви пред Нова тв вчера, че не е отстранил съпругата си Капка еднолично от поста главен редактор на партийния вестник. Той обясни, че Сидерова е уволнена след запитване до Националното ръководство на формацията.
По-рано вчера Десислав Чуколов заяви пред ТV 7, че „Атака“ ще заведе съдебни искове срещу напусналите ПГ на партията.
Сидеров коментира и искането за оставка на доведения му син Димитър Стоянов. „Скокът му срещу мен не срещна никаква подкрепа“, заяви лидерът на „Атака“ и допълни, че нито една структура не е застанала зад Стоянов.
Освен това Сидеров заяви, че има информация за „обработване“ в Конституционния съд, който трябва да гледа делото за касиране на президентските избори.
Скандалът в „Атака“ започна три седмици след слабото представяне на партията на изборите за президент и кметове. Тогава Димитър Стоянов поиска оставката на Волен Сидеров.
След това в интервю пред bTV Стоянов сподели, че майка му Капка и Волен Сидеров са се разделили, но отрече това да има нещо общо с искането му.
Последва отстраняването на Капка от позицията й на главен редактор във вестник „Атака“. Самият Сидеров обвини премиера Бойко Борисов и ГЕРБ за сътресенията във формацията.
Деница Гаджева, сочена за любовница на Волен Сидеров, напусна ръководството на партията, за да разсее съмненията. В знак на несъгласие с политиката на Сидеров пък от членството си в „Атака“ се отказа Цвета Георгиева. Последва я Калина Крумова.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване