12/19/11 18:05
(http://www.klassa.bg/)

Две коли горяха в Силистра, Цветанов призова хората да дават сигнали

Две коли бяха опожарени в неделя през нощта в Силистра. Това е първият палеж в града от началото на масовите палежи на коли в столицата. Досега само в София са унищожени около 50 коли за последните два месеца. Колите в Силистра са подпалени малко след 1.00 часа през нощта пред жилищен блок на улица „Баба Тонка“. Напълно е унищожен лек автомобил „Ауди А 4“, собственост на 31-годишен мъж. При инцидента е пострадала и предната част на друг автомобил „Ауди А6“.
„Някои хора възприемат палежите на автомобили като вид мода“, коментира вътрешният министър Цветан Цветанов. Според него няма засилване на случаите на палежи на леки автомобили в страната. Вътрешният министър апелира и към гражданите да подават сигнали в полицията, ако станат свидетели на опожарявания. Цветанов каза още, че в МВР се получават много сигнали, които в момента се обработват.
„Тези палежи казват, че държавата на пожарникаря гори“, заяви пред Нова телевизия бившият директор на Национална служба „Сигурност“ Атанас Атанасов. Той припомни, че в събота премиерът беше освиркан по време на моторно състезание в зала „Арена Армеец“.
„Това е среда на недоволни хора. В средите на бизнеса също са недоволни и възмутени. Говори се за „герберски капитализъм“ и казват, че в тази държава Бойко ще казва кой ще работи и срещу колко пари“, отбеляза Атанасов.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване