01/28/12 14:45
(http://radiomilena.com/)

Община Поморие обяви конкурс за 5 нови работни места

Община Поморие обявява нови 5 свободни работни места за длъжностите: Младши експерт „Социални дейности и трудова заетост” , Младши експерт „Здравеопазване и превенции”, Младши експерт „Изкуство и култура”, Младши експерт „Спортни дейности” и Младши експерт „Образование”.
Работата е свързана с изготвяне на анализи, отчети, събиране, систематизиране и обработване на информация, проучване и обобщаване на различни практики и алтернативни решения при подпомагане работата на дирекция “Образование, крултура, хуманитарни дейности и спорт“. Конкурсът с кандидатите за работа ще се проведе на три етапа – по документи, тест и събеседване.

Документите се подават в двуседмичен срок от публикуването на обявата /до 10.02./ в сградата на Община Поморие, ул.„Солна” № 5, Център за административно обслужване, гише № 4 всеки работен ден от 10:30 до 12:30 и от 14:00 до 17:00 часа. Обявата е публикувана в официалния сайт на общината на 27.01.2012г. Допускането на кандидатите и оценяването им ще се извършва от комисия, назначена със Заповед от Кмета на Общината. При непълнота на документите лицата няма да бъдат допуснати до втори етап. На допуснатите кандидати ще  се съобщават датата, часа на започване и мястото за провеждане на теста и събеседването.

Пълният текст на обявата за конкурса:

На основание Заповед № РД – 16-72/26.01.2012 г. на Кмета на Община Поморие, Дирекция ”Образование, култура, хуманитарни дейности и спорт” при Община Поморие, обявява свободни работни места за 5 /пет/ щатни бройки по направления, както следва:

1. Младши експерт „Социални дейности и трудова заетост” – 1 брой

2. Младши експерт „Здравеопазване и превенции” – 1 брой

3. Младши експерт „Изкуство и култура” – 1 брой

4. Младши експерт „Спортни дейности” – 1 брой

5. Младши експерт „Образование” – 1 брой

І. Описание на длъжността „младши експерт” в Дирекция „ОКХДС”

Работата е свързана с изготвяне на анализи, отчети, събиране, систематизиране и обработване на информация, проучване и обобщаване на различни практики и алтернативни решения при подпомагане работата на дирекция “ОКХДС“.

ІІ. Изисквания за длъжнстта

1. Знания, умения и опит:
1.1. Степен на изискваното образование- минимална образователно-квалификационна степен „бакалавър“. Вид на изискваното образование – според направлението.

1.2. Трудов опит – наличието е предимство
2. Поведенчески характеристики:Да познава и правилно да прилага законодателството в областта на направлението, за което кандидатства.

2.1. Компетентности:

- комуникативност,

-ориентация към резултати

-аналитична компетентност

-компетентност за преговори и убеждаване

-инициативност

2.2. Препоръчителни:

-компютърни умения(Microsoft Word и Excel);

-владеене на чужд език.

-личностни: уравновесеност, емоционална стабилност;

 

ІІІ. Документи за кандидатстване:

1. Мотивационно писмо

2. Автобиография

3. Копия от документи за придобита образователно-квалификационна степен, допълнителна квалификация и правоспособност, които се изискват за длъжността

4. Писмено представяне на стратегия за развитие на направлението, за което кандидатства

ІV. Конкурсът ще се проведе на три етапа – по документи, тест и събеседване.

V. Допускането на кандидатите и оценяването им се извършва от комисия, назначена със Заповед от Кмета на Общината. При непълнота на документите лицата няма да бъдат допуснати до втори етап. На допуснатите кандидати се съобщават датата, часа на започване и мястото за провеждане на теста и събеседването.

VІ. Документите по т.ІІІ се подават в двуседмичен срок от публикуване на обявата /до 10.02./ в сградата на Община Поморие, ул.„Солна” № 5, Център за административно обслужване, гише № 4 всеки работен ден от 10:30 до 12:30 и от 14:00 до 17:00 часа.

VІІ. Размерът на основната заплата, определена за длъжността „младши експерт” е 450 лв.

Списъците и други съобщения във връзка с конкурса се обявяват на официалната страница на Община Поморие /http://pomorie.org// и във фоайето на Община Поморие, ул. „Солна”№ 5.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване