02/12/12 18:55
(http://www.klassa.bg/)

ЛеБрон Джеймс срещу Кобе Брайънт в "Мачът на звездите"

Две седмици преди едно от най-големите събития в шампионата на Националната баскетболна асоциация на САЩ - „Мачът на звездите“, станаха ясни имената на участниците в двубоя, както и стартовите петици на двата отбора. На 26 февруари в Орландо един срещу друг ще излязат сборни отбори на Изтока и Запада, като безспорно най-големите имена в двете селекции са тези на ЛеБрон Джеймс и Кобе Брайънт. След вота на привържениците стана ясно, че за Изтока на игралното поле ще излязат Дерик Роуз от „Чикаго Булс“, ЛеБрон Джеймс и Дуейн Уейд от „Маями Хойт“, Кармело Антъни от „Ню Йорк Никс“ и Дуайт Хауърд от „Орландо Меджик“. Западът пък ще бъде представен от Кобе Брайънт и Андрю Бинъм от „ЛА Лейкърс“, Блейк Грифин и Крис Пол от „ЛА Клипърс“ и Кевин Дюрант от „Оклахома“.
Общо 14 резерви трябва да изберат треньорите, като седем влизат в селекцията на Изтока, а други седем в селекцията на Запада. Лидерът на шампиона „Далас“ Дирк Новицки е избран от треньорите в срещата за 11-и път. 38-годишният Стив Неш от „Финикс Сънс“ е пред своето осмо участие, както и Кевин Лав от „Минесота“, Тони Паркър от „Сан Антонио Спърс“ и Ръсел Уестбрук от „Оклахома“. В резервите в Източната конференция блестят Пол Пиърс от „Бостън“, за когото това е 10-о участие, Крис Бош от „Маями“, Джо Джонсън от „Атланта“, Дерън Уилямс от „Ню Джърси Нетс“.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване