03/01/12 18:27
(http://www.klassa.bg/)

Иван Драндийски е новият директор на спортната зала

Иван Драндийски е новият директор на „Арена Армеец София“. От вчера той е назначен за шеф на спортната зала, информираха от спортното министерство.
До този момент Драндийски е изпълнявал длъжността заместник-управител на съоръжението от самото му откриване и има богат професионален опит, квалификация и знания да менажира многофункционална зала от такъв тип. Драндийски e добре познат с работата си на хората от спортните среди. Завършил e бизнес администрация в Thames Valley University – London, и магистратура по арт мениджмънт в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Има специализация по „Модерно управление на малки и средни предприятия“ в Гърция и успешен дългогодишен професионален стаж в сферата на музикалния, телевизионния продуцентския бизнес. Преди да започне работа в управата на залата, Иван Драндийски е музикален продуцент на група "Те". Досегашният управител на залата Ивайло Георгиев е назначен за председател на борда на директорите на Националния дворец на културата. Георгиев успя за краткото си управление от един месец да съдейства за подобряване на координацията между МВР, Столична община и най-модерното спортно съоръжение у нас. През февруари министър-председателят Бойко Борисов уволни първия директор на залата Венцислав Генков. Причината бе, че фирма събира такса за паркинга на залата, който е безплатен за посетители.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване