03/01/12 20:07
(http://www.klassa.bg/)

Илко Радев остава в ареста за убийството в Студентски град

Има достатъчно доказателства, на базата на които прокуратурата оставя Илко Радев за 72-часа в ареста. Това заяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов за задържания младеж за убийството в Студентски град в София.
В нощта между 28 и 29 февруари, след скандал в общежитие на УНСС, при сбиване беше смъртоносно наръган с нож 19-годишният Марио Данчев, съквартирант на задържания.
"Това, което прокурорът е преценил от всичко, което беше събрано по случая, това е човекът, за когото е преценил, че трябва да му се повдигне обвинение за 72 часа. Човекът е от Добрич, има 0 процента алкохол в организма, той е бил човекът, който си е легнал навреме, човекът, който е искал да си почива, но впоследствие е възникнал този инцидент, който е завършил с фатален край", коментира Цветанов.
Полицията обаче не е органът, който трябва да се появява навсякъде, където възникне скандал, и да го разрешава, заяви вътрешният министър.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване