04/07/12 12:52
(http://radiomilena.com/)

Видеото към песента на Софи Маринова с премиера на Лазаровден

Клипът към песента на Софи Маринова „Love Unlimited“ ще бъде излъчен премиерно по БНТ на 7 април вечер след централната емисия новини. Веднага след това видеото ще може да бъде видяно на sofi-marinova.com и eurovision.bnt.bg, съобщиха от националната телевизия. Лентата разказва пет истории за любовта и как тя се изживява във всичките й измерения – не само между мъжа и жената, но и между приятели, в семейството и т.н. Самата Софи присъства в сравнително малко кадри, но играе ролята на обединяващ образ между петте истории. Стилист на Софи е Антония Йорданова. Визията на певицата е изключително изчистена, елегантна и нежна, без типичните за нея ярки цветове и бижута.
Режисьор на видеото е Николай Нанков, който не само е печелил много международни награди, но е изградил име на един от най-креативните и оригинални автори на музикални ленти в България. Професионализмът му е доказан. Освен с Лили Иванова, той работи с Нели Рангелова, Елица Тодорова, Аксиния, Жорж и много други популярни български звезди.
Продуценти на видео клипа са БНТ и Съни мюзик, предаде actualno.com.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване