06/05/12 18:08
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов предложи „А“ група да бъде с 10 отбора

Премиерът на Република България Бойко Борисов коментира пред ТВ7 в предаването „Пред банята“, че родната „А“ футболна група трябва да бъде съставена от 10 отбора. „Ако трябва да говоря от позицията на запалянко и действащ футболист, мисля, че в елитната ни група не трябва да има повече от 10 тима. По този начин ще има по-голям брой интересни срещи, които ще бъдат посещавани от повече хора“.
Освен за евентуалните промени в родното първенство, Бойко Борисов говори и за националния отбор, както и за предстоящото европейско първенство по футбол в Полша и Украйна. „От всички хора, които познавам, аз не съм виждал такъв педант, толкова отдаден на детайла човек като Любослав Пенев. Той е далеч над Лотар Матеус и всички други, които досега са водили отбора на България. Сигурен съм, че с него постепенно ще дойде и добрата игра, а с нея и успехите в тима“, каза още Бойко Борисов.
Според премиера на европейските финали Испания е най-големият фаворит за спечелване на титлата, но добави, че Германия също никога не трябва да се отписва, а тимът на Португалия може да победи всеки, ако играта му върви. Бойко Борисов даде две интересни прогнози за два от двубоите в началото на шампионата. Според него Испания ще победи Италия, а Португалия ще се наложи над Германия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване