06/05/12 16:47
(http://www.klassa.bg/)

Кирил Домусчиев чака отговора на Валери Божинов до неделя

Нападателят на „Спортинг“ (Лисабон) Валери Божинов има няколко дни на разположение, за да даде отговор на ръководството на „Лудогорец“ дали би приел условията им. Най-късно до неделя босът на клуба Кирил Домусчиев ще чака решението на национала. Според човек от ръководството на шампионите вече е постигната принципна договореност с колегите от Португалия Божинов да дойде под наем за 6 месеца или година. Самият играч вече заяви публично, че е готов на преговори за преминаването си в тима от Разград.
Старши треньорът на „Лудогорец“ Ивайло Петев е поставил изискване пред своите шефове до 11 юни да е наясно 90 процента с новите футболисти, с които ще започне работа. Именно заради това мениджърското звено продължава да работи с пълна пара за подсилването на отбора за новия сезон и атаката на Шампионска лига. За целта босовете на тима водят преговори с бразилски футболист. На този етап обаче договор все още не е подписан и поради тази причина името на състезателя сe пази в строга тайна. „Лудогорец“ вече договори две нови попълнения - вратаря Иван Чворович от „Миньор“ и фланговия играч Митчел Бургзорг от холандския тим „Алмере Сити“. Първият мач на тима от квалификациите за Шампионската лига е на 17/18 юли.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване