07/09/12 16:06
(http://www.klassa.bg/)

Борисов, Цветанов и Кристалина Георгиева откриха нова сграда на „Национална полиция“

Министър-председателят Бойко Борисов, вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и еврокомисарят Кристалина Георгиева прерязаха лентата на сграда на Главната дирекция „Национална полиция”, която се намира на бул. „Александър Малинов” №1. В новата централа има стрелбище, офиси, спортен комплекс, както и помещения за арестанти. Цветан Цветанов заяви, че след няколко дни ще се открие новият корпус в Перник за пожарната служба, а в Нови Искър на 13 юли ще бъде открит новият участък за пожарникарите.
„Започването на целия този корпус, за да се изгради и днес тук да бъдат настанени служителите от Главна дирекция „Национална полиция”, е започнато от предходното ръководство и аз искам да благодаря за стъпката, която са предприели. Но, разбира се, с поемането на финансовите ангажименти по поемането на този договор ние съумяхме от нашия бюджет да изпълним ангажимента си към строителя”, заяви Цветанов.
Еврокомисарят Кристалина Георгиева използва случая, за да изрази благодарността си към огнеборците за действията им по погасяване на пожара във Витоша.  Бойко Борисов  заяви, че военните и пожарникарите работят в прекрасен синхрон.  Цветан Цветанов също коментира пред журналисти пожара в „Бистришко бранище”. Той заяви, че все още има само предположения, но няма конкретно изведена версия.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване