08/27/12 19:48
(http://www.klassa.bg/)

ИКЕА с нов каталог и по-ниски цени за над 1000 продукта

ИКЕА представи днес новия си каталог, като обяви нови, по-ниски цени за над 1000 продукта.

За първи път в историята на компанията каталогът е интерактивен. Той е от общо 328 страници с решения за обзавеждане и декорация на дома, които се представят атрактивно, благодарение на разнообразието на видео, галерии със снимки и интерактивни функции.

От днес ИКЕА предлага по-ниски цени на 1195 продукта за дома, като същевременно обяви ангажимент да не увеличава цените на всички продукти, посочени в каталога, за една година напред.

Това, заедно с новия продуктов асортимент и с новите идеи за обзавеждане на дома, отразява стремежа на ИКЕА да посрещне високите изисквания на своите клиенти и да удовлетвори техните потребности по най-добрия начин, посочиха от компанията.

Също за първи път в историята на ИКЕА притежателите на смартфони ще имат възможността чрез специално иновативно мобилно приложение, достъпно за Android или iPhone устройства, да отключат "добавена реалност" - допълнителна информация от страниците на каталога.

Това става чрез специалните символи, разположени до изображенията на някои сраници - когато мобилното устройство сканира съдържанието на съответната страница, притежателят му ще може да разбере, например, какво се крие зад затворените врати на мебелите или да смени завесите в стаите.

Новият каталог е отпечатан в 211 милиона копия на 29 езика и се разпространява в 43 държави.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома, основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 338 магазина по целия свят. У нас ИКЕА навлиза чрез договор за франчайз с компанията House Market S.A.


Източник: VESTI.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване