08/27/12 21:14
(http://www.klassa.bg/)

Принц Хари си изтри профила във Фейсбук

Принц Хари изтри профила си във Фейсбук, след като миналата седмица се появиха негови голи снимки от купон, които скадализираха целия свят с игра на "стрийп билярд". Фалшивото име на престолонаследника в социалната мрежа беше Спайк Уелс.

Представител на Бъкингамския дворец твърди, че въпросните изображения, заснети преди екскурзия до Лас Вегас, може да са изплували в медиите, след като са били публикувани от приятел на принца. Досега британската преса се въздържаше да публикува двете скандални снимки на принца, който е трети поред наследник на трона. След като говорител на кралското семейство потвърди, че фотосите са достоверни и не са дело на фотошоп, някои жълти списания се престрашиха да ги отпечатът на средните си страници, но не посмяха да им придадат нужната гласност.

След шокиращите кадри Хари бил получил много интересно предложение от филмова компания, която продуцира ленти за възрастни. Сценарият вече имал име "The Troubles With Harry" (Неприятности с Хари).


Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване