09/11/12 17:49
(http://radiomilena.com/)

Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в Мис Бели Денс България

Запознайте се с Теодора Бончева.

Teodora 1 Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България

Както вече ви информирахме през месец юни тази година в гр. Пещера, Теодора Бончева зае Първо място и титлата Мис Бели Денс- Пещера в конкурса за Ориенталски танц /Бели Денс.

Той бе организиран за трета поредна година с участието на танцьорки от цяла България. За да попадне във финалната фаза на конкурса Теодора участва в предварителна селекция с над 20 кандидатки. На финала тя се състезава с още 5 момичета от Пловдив, София, Бургас и Смолян. Програмата на конкурса включва изпълнение на 2 ориенталски танца и дефиле с модни тоалети.

Teodora 3 Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България

 

Журито на конкурса включва представители на пловдивски медии, хореографи и организатори на конкурса.

Наградата на Теодора беше Спа-уикенд, участие в журито на конкурса за следващото издание и участие във видео клип на песен за конкурса.

След своето атрактивно участие в конкурса Теодора е поканена да участва в мюзикъл „40 дни, 1001 нощи”, с хореограф Анджела Атанасова, който ще се състои във Варна на 12 Декември.

Като представител на организаторите Теодора е оторизирана да проведе предварителния кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България 2013 г. Кастингът ще се проведе в края на септември в Танцово студио „ДЮН” Бургас.

 

 

Повече информация: 0886208572, Теодора Бончева

Teodora 6 Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България

Teodora 4 Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България

 Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България

bookmark Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България svejo Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България google Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България delicious Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България stumbleupon Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България facebook Теодора Бончева оторизирана да проведе кастинг за участнички в  Мис Бели Денс България Сподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване