09/14/12 21:46
(http://www.klassa.bg/)

Асоциацията на месопреработвателите събра за дванадесети път членове, партньори и приятели на градинско парти-барбекю

Своеобразен парад на постиженията на месната индустрия, така нарече бранд мениджърът на марка „Орехите” Миглена Матева традиционното парти-барбекю „Тайната на българския вкус", организирано от Асоциацията на месопреработвателите в България (АМБ), което се проведе на 13 септември 2012 г. в дипломатически клуб „Глория Палас" в столичния квартал Горна Баня. И тази година членовете на организацията се бяха погрижили да представят най-добрите си продукти пред своите гости - над 350 народни представители, служители от различни министерства и агенции, посланици, търговски аташета, представители на фирми - членове на АМБ, търговски вериги, браншови организации от хранителната и питейна индустрия, ресорни журналисти и др.

Сред щандовете със сурово-сушени продукти се открояваше този на „Орехите”, отрупан с луканка, сушеница, суджук, бабек, пастърма и още неустоими деликатеси. Домакините се бяха погрижили да не липсва и топла скара. Марка LEKI например предлагаше на гостите топли наденици, дебърцини, кренвирши, мортадела, деликатес с цели парченца месо, шунка и други вкусни изкушения, предпочитани и познати вече повече от 12 години на българския потребител.

„Всяка година през септември събираме партньори и приятели в неформална обстановка, защото вярваме, че това помага на съвместната ни работа с институциите да се опознаем по-добре, да ги запознаем с нашите проблеми не в строго протоколен стил, а по човешки, да осигурим на членовете си контакт с потенциални партньори в лицето на чуждите търговски представителства и разбира се – да се повеселим, като същевременно покажем на гостите си на какво високо ниво е месната индустрия в България”, коментира изп. директор на АМБ Светла Чамова.



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване