09/14/12 21:19
(http://www.klassa.bg/)

ДСВ РОУД България даде старт на кампанията "Дайте предимство на живота!"

Българският клон на международната транспортно-логистична компания ДСВ РОУД България, със съдействието на Столична община, стартира кампанията „Дайте предимство на живота!”, за възстановяване на пешеходни пътеки и изкуствени неравности в близост до училища и детски градини на територията на гр. София.
Целта на кампанията е ДСВ РОУД България открито да заяви своята социална ангажираност, да намери съмишленици и партньори в инициативата за намаляване на ПТП-тата в страната, да съдейства за повишаване безопасността на движението и подобряване на информираността на младите, по отношение толерантността на пътя.
Идеята бе подкрепена от официалните партньори на кампанията – Столична община,„Държавна агенция за закрила на детето”, СБА, Национален дворец на децата, „Училище за родители” „АЗ, ТИ, ТО”, „Българската асоциация на пострадали при катастрофи”, певецът Васил Петров, група Д2 и др.
Началото на кампанията бе поставено с възстановката на на пътната маркировка на 2 пешеходни пътеки тип „Зебра” и 11 изкуствени неравности в района на улица „Цар Иван Асен II”. Мястото е избрано не случайно – в района се намират столичното 12 СОУ„Цар Иван Асен II” и 18 ОДЗ „Детски свят”. Само ден преди началото на учебната година, ДСВ Роуд България се надява да помогне на децата от учебните заведения да стигнат безпрепятствено до училище.
Директорите на 12 СОУ г-жа Вера Захариева и на близката детска градина №18 г-жа Драга Шопова, връчиха благодарствени грамоти.
ДСВ Груп има офиси в над 60 държави и разполага с изградена мрежа от международни партньори и агенти, което прави фирмата глобален доставчик на транспортни и логистични услуги и предпочитан партньор в целия свят.
Предлагайки професионални и изгодни комплексни решения, които се създават и поддържат от над 22 000 служители, тя отбеляза приход от 6 млрд. EUR за 2011 г. в световен мащаб.
Управителят, г-н Янислав Тотев, е номиниран за мениджър на 2012 г. и е сред най-успешните ръководители на големи компании в България.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване