11/21/12 20:09
(http://www.klassa.bg/)

Fashion Days пуска в продажба 9 легендарни винтидж чанти Chanel

. Водещият моден онлайн клуб за пазаруване Fashion Days стартира от утре, 22 ноември, продажбата на уникалната лимитирана колекция чанти Chanel Vintage. Ексклузивната кампания включва само девет чанти за всички страни, където компанията присъства, а дамите могат да се сдобият с тях единствено чрез сайта на Fashion Days.
Всяка от предлаганите чанти Chanel Vintage е уникална и вече се е превърнала в истинска класика в модната индустрия. Със своята индивидуалност и неповторим стил, тези аксесоари носят усещане за истинско модно превъзходство. Деветте чанти са автентична изработка на модния гигант от 90-те години на миналия и началото на този век и до момента са били представяни единствено на големи модни ревюта и бутикови изложения. Дамите, които поръчат този автентичен моден аксесоар от Fashion Days, ще могат да се доближат до стила и класата на звезди като Виктория Бекъм, Марая Кери, Кейт Мос и други световни диктаторки в модата, които са сред малкото собственици на уникалните Chanel Vintage.
Кампанията ще продължи само няколко дни, а модните творения ще се продават на ексклузивните цени от 900 до 2000 евро. Цените на подобни модели чанти в магазините започват от 2000 евро и достигат до над 5000 евро. Тъй като кампанията е валидна за всички страни, където Fashion Days присъства, шансът дамите в страната ни да се сдобият с една от чантите е по-голям, ако поръчката се направи скоро след старта на кампанията

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване