02/05/13 17:21
(http://www.klassa.bg/)

Бойко Борисов: Щом атакуват, значи съм нарушил много интереси

За всички е ясно, че щом така ме атакуват, много интереси съм нарушил. Това каза във вторник премиерът Бойко Борисов по повод разсекретените документи от папката „Буда”.
„Това показва цялата организирана схема за дискредитация, която искат да ми направят, но няма как да я направят. Ако има 0.00001% вярно в това, което говори опозицията, вярвайте ми, президентът Барак Обама няма да ме посреща с военни почести, канцлерът Меркел няма да ме посреща с военни почести, няма всички директори на най-големите в света служби, когато идват в България, да дават най-добрата оценка за мене като полицай, няма да имам ордените на Испания, на Франция за полицейските си дейности”, каза Борисов.
Аз не съм агент, ако бях - щях да се похваля, каза още Бойко Борисов, на влизане в президентството за заседанието на КСНС.
Това, което са направили, аз мога да ви го спретна на всички, които стоите тук, коментира премиерът Бойко Борисов.
Днес мога да разпоредя на службите да образуват подобни дела на всички журналисти, подчерта той.
Той посочи, че преди завръщането на царя Иван Костов и Атанас Атанасов ги тресяла такава треска, че искали да разберат от настоящия премиер и бивш гард на Симеон Сакскобургготски какви са намеренията на бившия монарх за политиката в България.
Имаше зверски натиск да разберат това, поясни министър-председателят. Службите са го привиквали на среща в популярния ресторант Олимп съвсем "приятелски" да каже какво знае за царя.
Защо офицерът Младен Георгиев се връща в МВР на работа, когато премиер е Сергей Станишев, а вътрешен министър е Румен Петков, попита още Борисов. Младен Георгиев е именно оперативният работник, който е вербувал премиера.
Бойко Борисов припомни, че когато се създава ДАНС Младен Георгиев отива на служба в агенцията. Това става по време на управлението на Станишев, подчерта Бойко Борисов.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване