02/05/13 17:26
(http://www.hsnovini.com/)

Всяко училище в областта с инициатива за безопасен интернет

За пета поредна година възпитаници на хасковското училище “Христо Смирненски” участваха в състезание

На днешния ден за десета поредна година се отбелязва Международният ден за безопасен интернет по инициатива на Европейската комисия. В отбелязването му се включиха ученици от всички училища в областта. Това направиха и възпитаниците на хасковското училище “Христо Смирненски”, за които международния ден се е превърнал в празник.

С подготвената от петокласници мултимедийна презентация те научиха какво е интернет, какви заплахи крие и какви са ползите от него. По традиция учениците се включиха в състезателна игра, разделени по отбори.  Надпреварата откри директорът на училището Венко Точевски, който припомни, че вече пета година отбелязват международния ден.

“Тази година включваме към отборите и по едно дете със специално образователни потребности, което също ще се включи със индивидуална игра. Целта е децата да са съпричастни към този ден и да разберат, че те са интегрирани и могат както всички останали”, сподели учителят по информационни технологии Добринка Делчева. Победителите в надпреварата получиха награди.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване