03/28/13 23:08
(http://www.klassa.bg/)

Изненада от LG Electronics

LG Electronics обяви пускането на ъпгрейд до операционната система Android 4.1.2 Jelly Bean (JB) за Optimus L9 в България. Последната версия на платформата на Google Android 4.1.2 Jelly Bean дава възможност за по-добро изживяване на потребителите при работа със смартфона.

„За да осигурим най-добро потребителско изживяване, предоставяме ъпгрейд, който позволява на притежателите на смартфони да инсталират последната операционна система на Android Jelly Bean.”, каза Кенет Жи, регионален продуктов мениджър за мобилните комуникации в LG Electronics Magyar Kft.

Посредством ъпгрейда до JB потребителите ще могат да се насладят на по-гладка работа с Android смартфоните си и по-удобен интерфейс. Версията може да бъде свалена от уебсайта на компанията http://www.lg.com/bg/telefoni/lg-Optimus-L9-P760.

Забележка: LG не е задължена да осигурява ъпгрейд до JB. По своя собствена преценка компанията може да промени плана си за преход към по-високата версия без предварително уведомление, с цел осигуряване най-доброто качество на потребителите на смартфони.




###



За LG Electronics, Inc
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен иноватор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 93 000 души в над 120 представителства по целия свят. С продажби на стойност 50,96 трилиона корейски вона (45,22 милиарда щатски долара) през 2012 година, LG Electronics се състои от 4 бизнес подразделения – Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance и Air Conditioning and Energy Solutions. LG е един от водещите производители в световен мащаб на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. Повече информация можете да намерите на www.LGnewsroom.com.


За LG Electronics Mobile Communications Company
LG Electronics Mobile Communications Company е водеща световна компания в сферата на мобилните комуникации и информационните технологии. Със своите авангардни технологии и иновативни възможности за дизайн, LG създава мобилни телефони, които осигуряват оптимално мобилно изживяване на потребителите по целия свят. LG се стреми да развива технологии позволяващи конвергенция с други продукти и мобилни компютърни устройства, като същевременно продължава да има водеща роля в областта на мобилните комуникации, отличаващи се със стилен дизайн и смарт технология. Повече информация можете да намерите на www.lgе.com.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване