03/29/13 23:31
(http://news.zapernik.com/)

ПОТРЕС! Пернишкият депутат Петър Петров се записа в борсата на труда, след 4 години хрантутене в парламента

След като днес публикувахме новината, че младежкото БСП е събирало стотинки за безработната вече Ирена Соколова и първоначално помислихме, че е на борсата за труда, но се оказа фарс, излезе друго. Най-големият тарикат сред пернишките депутати - Петър Петров от ГЕРБ, човекът, който се пишеше големия моралист, човекът, който докато влезе в Народното събрание Ви омайваше от страниците на "ЗА Перник" с остроумия, а когато влезе каза, че вече нямало да пише, щото предпочитал да чете, човекът, който застана срещу народа в защита на споразумението АКТА, човекът, който парадираше с това, че пътува с електричка, но в София го чакаше парламентарната лимузина ще бъде издържан от данъкоплатците още една година, този път като безработен. Безработен депутат, регистриран в бюрото по труда!

След като преди време бившите депутатки от ГЕРБ Величка Шопова и Зоя Георгиева шашнаха всички, записвайки се на Бюрото по труда, сега още един техен колега се присъедини към официално регистрираните безработни.

Петър Петров се е регистрирал на трудовата борса в Перник.

"Не виждам нищо нередно в това", коментира ГЕРБ-ерът, който обяви, че не възнамерява да продължава политическата си кариера.

"Не съм работил на държавна служба, за да се върна отново...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване