07/22/14 21:50
(http://pik.bg)

Новият лидер на БСП ще пише предизборните обещания

Новият лидер на БСП ще пише предизборните обещания

Предизборната платформа с конкретните обещания на БСП към българите ще се пише от новия лидер на партията. На конгреса в неделя ще бъде одобрен само манифест от 4 страници, пише в. "Труд".

В документа не се очаква да бъдат разписани конкретни обещания със срокове за тяхното реализиране, а само няколко от насоките, които БСП ще изпълнява, ако вземе властта. Без изненада столетницата ще се обяви за социална политика и справедливост. Окончателният вариант на манифеста ще бъде одобрен в четвъртък, когато червените ще се съберат на пленум на "Позитано" 20. Сред ръководството на левицата обаче имало мнения, че текстовете в документа трябва да се конкретизират.

"Манифестът е единственият документ, който ще бъде одобрен на конгреса", обясни източник от "Позитано" 20. След него новият лидер ще може да ръководи писането на конкретна предизборна платформа. Социалисти обаче припомниха, че на евровота Партията на европейските социалисти (ПЕС) се е явявала само с манифест. Битката за мястото на Сергей Станишев ще се води при закрити врати, обясниха социалистите. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване