07/25/14 19:49
(http://pik.bg)

Загиналите тийнейджъри край Карнобат летели със 150 км/ч

Загиналите тийнейджъри край Карнобат летели със 150 км/ч

17-годишният Георги Костадинов е карал с над 150 км/час леката кола, която днес се заби в цистерна на правия участък между селата Аспарухово и Сърнево, община Карнобат, пише Флагман.

Очевидци разказват, че цистерната е излетяла метри напред. По асфалта имало кървави петна, а наоколо се търкаляли части от смазания автомобил. Пазач на лозов масив в близост е станал свидетел на жестоката катастрофа. Той е чул удара, излязъл и след като видял смазания автомобил незабавно подал сигнала за удара. Телата на четиримата младежи са били притиснати в смазаната кола и се наложи тя да бъде разрязана.

При зверската катастрофа загинаха Георги Костадинов, Елена Георгиева, Николай Канев и Божидар Недев, всички ученици на възраст 16 и 17 години. Междувременно приятелите и съучениците от френската гимназия в Бургас на Елена Георгиева изразиха скръбта си във фейсбук.

Най-прекрасния човек, защо си отиде, не заслужаваше това. Толкова много те обичам и вече ми липсваш, пише най-добрата й приятелка Александра. Елена загина заедно с любимия си Николай Канев и още двама техни приятели. Четиримата младежи били отседнали в къщата на дядото и бабата на Елена в с. Сърнево, където ходели всяко лято.

17-годишният Георги Костадинов откраднал новата кола на баща си и качил приятелите си, минути след това станал жестокият инцидент.


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване