08/31/14 13:04
(http://pik.bg)

Борисов: Кристалина ще получи вицепрезидентското място в ЕК

Борисов: Кристалина ще получи вицепрезидентското място в ЕК

Кристалина Георгиева ще получи, според мен, вицепрезидентско място в Европейската комисия, но нека все пак изчакаме Комисията да бъде сформирана. Това заяви във Варна лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Седмия младежки университет на МГЕРБ.

Борисов допълни, че Георгиева е най-добър специалист в ресор екология. „Мисля, че и като наблюдаваш вицепрезидент в ресор транспорт, енергетика, екология са подходящи за опита и образованието на Кристалина Георгиева”, каза Борисов.

По отношение на коалициите в бъдещия парламент и евентуалното създаване на силна дясна коалиция той посочи, че не може да говори от името на други партии. „На срещата с нашите младежи бяхме поканили различни лектори и водихме различни дискусии. Какви са те, нека си остане между нас. Не мога да говоря от името на други партии и да им предлагам какво ще се случи след изборите. Не знам какви ще бъдат резултатите, хората ще решат”, каза Бойко Борисов. Той допълни, че управлението през последната година и коалицията в него са били нелогични. „Най-бедните гласоподаватели, тези на БСП и ДПС са принудени да гледат техните избраници, червените олигарси и близките до техните партии да карат скъпи джипове, те представляват най-бедното население. Това е просто гротескно. За „Атака” да не говорим – златният пръст, който крепеше правителството на Орешарски и се видя, че когато те се махнаха, кабинета падна за един месец”, посочи Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване