10/02/14 14:52
(http://pik.bg)

Няма такава порода като българската

Няма такава порода като българската

Ако някои не е разбрал Реал Мадрид беше в София. Да, същият галактически, струващ милиарди евро отбор дойде да премери сили с българския шампион Лудогорец. Разградчани направиха подарък на България като доведоха в нашата малка страна Кралете. След като се разбра, че Белия балет ще акостира на родна земя, стотици хиляди хора затаиха дъх в очакване.

Да се върнем на мача, защото след него цяла България намрази испанците. Ще бъда много кратър, защото всичко се видя на стадион „Васил Левски”. Шотландецът няма как да удари рамо на Лудогорец, защото не знае как да напише името на българския шампион. Помага се на големите и великите, на тези за които стоят милиарди. Не съм привърженик на определението „хейтър”, но точно такъв е българския народ.

Мразим богатите, подредените, признатите, умните и красивите. Мразим всичко! Просто защото ние не може да бъдем такива. Сега вече мразим и Кристиано Роналдо. Мегазвездата бил принцеса, симулирал и нищо не играел. Днес социалните мрежи са заливани със снимки иронизиращи седмицата на Реал. Хора, всички вие, които си купихте билети за Лудогорец – Реал Мадрид, бяхте на стадиона заради Роналдо.

Той пълни всички стадиони, защото е един от най-великите футболисти. И е редно, когато футболист от такава световна класа пристигна в нашата срутена България, да го аплодираме. Та този човек дори на мадридското дерби между Атлетико и Реал не е чувал такива освирквания като тези в София. Странна порода сме това българите, 40 000 души извадиха по 200 лева да гледат Роналдо, а цял мач викаха „Меси”. Това казва всичко.

Васил Желев, главен редактор на sport360.bg Прочети повече на: sport360.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване