10/22/14 08:42
(http://pik.bg)

Проф. Константинов: Ще има правителство на малцинството с премиер Борисов

Проф. Константинов: Ще има правителство на малцинството с премиер Борисов

Сега ще има правителство на малцинството на коалиция. Това обяви с насмешка в сутрешния блок на ТВ7 математикът проф. Михаил Константинов. Това, което се очертава в момента, по думите му, ще е коалиция на сакралното мнозинство депутати 107.

Това е коалицията ГЕРБ (84 депутати) – РБ (23), равно е на 107, посочи Константинов. Според него патриотите няма да участват директно в коалицията с министерски постове, но това не означавало, че в България няма други развлекателни позиции като областни управители, агенции и др.

Хем ще имаме правителство на малцинство, хем то ще бъде най-ниското до момента, отбеляза Константинов. Той обаче е на мнение, че „учудващо, то може да бъде стабилно, друг е въпросът тези депутати как ще се представят“.

За много от тях, по неговите думи, това ще бъде първо и последно депутатство. За премиер ще бъде този, който ГЕРБ ще предложат, а те ще изберат Бойко Борисов, допълни професорът. Да не дава Господ да видим какво значи да няма държава, призова той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване