10/31/14 02:46
(http://pik.bg)

Присъда за сина на Ценко Чоков за "Макаров"

Присъда за сина на Ценко Чоков за "Макаров"

Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Бяла Слатина ще се занимава със сина на кмета на село Галиче Ценко Чоков.

Младият Мартин Чоков бе спипан да носи в себе си пистолет "Макаров" и боеприпаси за него. В понеделник Белослатинският районен съд прецени, че може да освободят Чоков-младши от наказателна отговорност и изпрати делото на комисията, която се занимава с противообществените прояви.

От съдебното решение става ясно, че комисията ще трябва да наложи възпитателна мярка на Мартин, съобщи "Стандарт".Според чл.1 3 спрямо сина на кмета трябва да се наложи някоя от общо 12 мерки. Комисията ще реши дали да накаже Мартин с предупреждение, да участва в консултации, обучения и програми за преодоляване на отклоненията в поведението или пък да бъде поставен под надзор на възпитател. По-строгите мерки, които биха могли да бъдат наложени, са общественополезен труд и настаняване в социално-педагогически интернат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване