03/29/15 15:59
(http://pik.bg)

Сръбска парламентарна делегация пристига на посещение у нас

Сръбска парламентарна делегация пристига на посещение у нас

Делегация на Комисията по европейска интеграция на Народната скупщина на Сърбия, водена от нейния председател Александър Сенич, ще бъде на официално посещение в България на 30 и 31 март 2015 г.

Визитата е по покана на председателя на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове на Народното събрание Светлин Танчев. Сръбските парламентаристи ще разговарят с ръководството на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове на 30 март 2015 г. в 11.30 часа в зала 232 в сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър І" №1. В 15.00 часа гостите ще се срещнат с ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България Огнян Златев.

На 31 март 2015 г. в 9.00 часа делегацията на Комисията по европейска интеграция на сръбския парламент ще разговаря с вицепремиера по координацията на европейските политики и институционалните въпроси Меглена Кунева и с вицепремиера по европейските фондове и икономическата политика Томислав Дончев. По-късно сръбските парламентаристи ще присъстват на заседание на Комисията по европейски въпроси и контрол на европейските фондове на Народното събрание. То ще започне в 15.30 часа в зала 3 в Източното крило на сградата на Народното събрание на пл. "Княз Александър І" №1.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване