03/30/15 19:55
(http://www.klassa.bg/)

JAR Computers пуска първа у нас безжичният двудиапазонен рутер Archer C9 на TP-LINK

 Българската верига за технологични продукти JAR Computers пуска първа на българския пазар един от най-иновативните безжични рутери на пазара – двудиапазонния гигабитов Archer C9 AC1900 на TP-LINK. Моделът се отличава с поддръжка на следващото поколение Wi-Fi стандарт и комбинира много висок капацитет за безжична връзка с богата функционалност. Стилният дизайн, компактните размери и лесната употреба го правят подходящ избор за малки и средни фирми, домакинства, хотели, заведения, конферентни центрове и други организации, които се нуждаят от висока ефективност, но на достъпна цена.

 

„Динамичното развитие на онлайн услугите през последните години променя изискванията към мрежовата техника и днес все повече организации и частни потребители осъзнават нуждата от по-висока производителност, но често не разполагат със сериозен бюджет за закупуването на скъпо оборудване. Ние сме си поставили за цел да отговорим на тази необходимост на клиентите и предлагането на иновативния модел Archer C9 на TP-LINK е част от тази наша политика. Моделът комбинира високата производителност с лесен за използване интерфейс, което го прави особено подходящ за домакинства и фирми, в които няма ИТ специалисти“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

 

Archer C9 разполага с три двудиапазонни антени, които гарантират общ капацитет от  1.9Gbps. Двата независими диапазона на честоти 5GHz и 2.4GHz, с капацитет съответно от 1.3Gbps и 600Mbps, позволяват на домакинствата и офисите да разделят критични услуги като електронната поща от ресурсоемки приложения като HD видеострийминг, игри в мрежа и други мултимедийни услуги. В добавка гигабитовата фиксирана връзка позволява рутерът да обезпечи със свързаност всяка локална мрежа.

 

Сред предимствата на Archer C9 са също вградената Beamforming технология, която позволява фокусиране на трансмисията там, където тя е най-необходима. Безценна функция за гарантиране на покритие в сгради с по-сложна архитектура, както и при организацията на събития, конференции, концерти и други прояви. Устройството разполага с един USB 3.0 и един USB 2.0 порт, които улесняват споделянето на принтери, други периферни устройства и външни дискове. За феновете на отдалечената работа е предвидено приложението Tether на TP-LINK, което позволява рутерът да се администрира от всякъде посредством устройства, работещи с операционната система iOS. Рутерът е достъпен във всички търговски обекти на JAR Computers, както и през сайта на компанията и ще се предлага с подарък метален брандиран термос - отличен аксесоар за велосипедисти и любители на планината.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване