03/31/15 08:45
(http://pik.bg)

Илиана Беновска: Бомбата със закъснител "КТБ" гръмна, очакват се още

Илиана Беновска: Бомбата със закъснител "КТБ" гръмна, очакват се още

"Ние не знаем доколко можем да вярваме на думите на Цветан Василев." Това каза политологът Антон Тодоров в сутрешния блок на Би Ти Ви.

"Направи ми впечатление, че Цветан Василев в това интервю се представя в бяло, но не стана ясно как са подбрани хората, които владееха държавата. Да направиш политически проект с човек като Бареков показва много лош вкус. Това бе сбирщина и затова резултатите са такива", категоричен е той.

Журналистката Илиана Беновска заяви, че не смята, че това интервю ще сложи точка на прехода. "Василев трябва да отговори на въпроса кой създаде бомбата със закъснител "КТБ" и кой държи детонатора." Тя е убедена, че още бомби предстои да гърмят. Тя посочи, че най-важно е да излезе наяве кои са субектите, които са държатели на големи влогове в КТБ.

"Едва тогава ще стане явно коя е групировката, която ръководи държавата", каза журналистката.

Според нея това са съдии, политици, бизнесмени, които за зависими. "Аз лично ще настоявам да излезе истината наяве", увери Беновска.

Според политологът Цветан Василев е сключил сделка със сръбските власти, за да му осигурят сигурност и им е разкрил задкулисието в България. "Тази банка осигуряваше финансирането на енергетиката. Аз се учудвам на твърденията на ген. Атанас Атанасов, че КТБ е банката на ДПС. Там са събрани пари от Близкия Изток."


Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване