04/02/15 10:23
(http://pik.bg)

Танева: Отговорността ни е да изпълним общественото очакване - да защитим и пощадим българската гора

Танева: Отговорността ни е да изпълним общественото очакване - да защитим и пощадим българската гора

Отговорността ни е да изпълним общественото очакване - да защитим и пощадим българската гора. Това каза министърът на земеделието и храните Десислава Танева при откриването на честванията по повод на 90-годишния юбилей от отбелязването на „Седмицата на гората”.

“Използвам случая на всички да кажа, че обществото ни е изправено пред голямо предизвикателство. На всички нас, които имаме връзка с гората като дейности имаме отговорността да изпълним общественото очакване, а то е да защитим и пощадим българската гора.

В този аспект трябва всички да работим и да дебатираме проблемите”, заяви Танева. „Целта е да постигнем желанията на обществото и разбира се да знаем каква история е изминала българската гора”, каза още министърът и добави ,че се надява, че съхраняването на горското богатство ще бъде част от възпитанието на всички млади хора.

Десислава Танева поздрави всички служители в горската система и всички, чиято дейност е свързана със Седмицата на гората.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване