10/04/15 19:34
(http://www.klassa.bg/)

УНИКАЛНО ШОУ ОТ ВОДА „ХИСАР” С DANCE BATTLE И СКАНДАУ НА МАРАТОНА НА СОФИЯ

 Изключително забавление със зрелищни денс битки в стил рап, хип-хоп и брейк имаха възможност да наблюдават участниците и зрителите на Маратон София 2015.Шоуто бе организирано от производителите на минерална вода „Хисар”, която е официална вода на знаковото спортно събитие за поредна година.

Производителите на марката обявиха старта  на нова кампания „Формулата на забавлението е Н2О+движение=забавление”, с която призоваха всички да се движат повече, да забравят за дигиталните устройства и да усетят радостта от танците, движението и живото общуване. Рапърите от СкандаУ доведоха до истинско избухване младата аудиитория.Към тях се присъединиха властелините на Street Dance Battle от  „Da Clique” и сътвориха своеобразен уърк шоп  по специфичните за хип-хопа, брейк и рап-а движения пред многобройните  фенове на маратона. Денс бойците демонстрираха майсторските си умения на балкански вицешампиони по хип-хоп и показаха невероятно двучасово шоу с 25 танцьора, игри за публиката, денс батъли и безплатен урок по танци.

Рапърите от СкандаУ  и танцьорите “DA Clique” демонстрираха как може да се живее активно и забавно с танци и  музика.

Зрителите на шоуто се насладиха на хореографии върху най-актуалните световни и български хитове за тази година. Комбинираната динамика от Хип-хоп, рап и брейк танци е гаранция за 100% заряд за всички зрители, най-ентусиазираните от които премериха сили с професионалните танцьори в специалните денс батъли, организирани от вода „Хисар”. Позитивни емоции съпътстваха изявата на младите хора, обединени от една обща и полезна за самите тях кауза, да се движат и общуват, без заучени хореографии, без притеснение от това какво си мислят другите, без задръжки. Само ти, музиката и твоята собствена импровизация.“

Собственикът на Бутилираща компания „Хисар”, Димитър Консулов заяви, че  се радва да даде възможност на младите хора да изявят себе си по начин, който им харесва - модерно, творчески и силно.Танцовите битки са езикът на себеизявата, те са метафора на живота, така , както го усещаш и разбираш, по начина, по който сам го чувстваш!Надявам се в бъдеще кампанията на „Хисар”:”Открий формулата на забавлението” да продължи да се развива все така успешно и близо до младите хора!”

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване