04/17/18 16:34
(http://ivo.bg/)

Съдът не уважи желанието на атакиста Илиан Тодоров да бъда съден за още 60 000 лева

IMG_7977

 

 

 

Днес се състоя второто дело на управителя на Област- София Илиан Тодоров срещу мен, заведено за “обида и клевета” срещу него с искане да му платя още 60 000 лева към онези 60 000 лева, които вече си поиска в първото дело от частен характер.

Съдът остави днес без уважение искането му да бъде съвместно разгледан с наказателно производство предявеният от него граждански иск за обезщетение в размер на 60 000 лева.

Остава на 12 юни съдът да се произнесе по наказателната част от делото дали съм виновен за “клевета и обида”, както твърди атакисткият тъжител Тодоров.

Ако изпитвах уважение към него, щях да кажа, че е тъжно да се види как един управник, уж “прогледал” за факта, че има нещо нередно да съди журналист заради критиките му, не спази обещанието си от 16 март 2018 г. да си изтегли тъжбите. Не е тъжно, а е жалко.  И доста типично. http://ivo.bg/2018/03/16/атакистът-който-ме-съди-за-120-000-лева-ми-се/

Не че някой е очаквал от толкова обидчив властник да постъпи правилно…

Следващото заседание по първото дело на Тодоров, заведено срещу мен, остава в рамките на заявеното за 25 април. На него съдът го призовава да даде някои обяснения. Ще бъде интересно ( по китайската философска формула относно това, че е лош късмет, да живееш в “интересно време”). 

Share on Facebook

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване