Facebook активира нови функции, с които да улесни периода след раздялата между двама души. Услугите са разработени след запитвания от потребители, които искат да имат повече възможности за ограничаване на достъпа на бившите им партньори до профила им.

Функциите се активират автоматично, когато двама души, които са отбелязали връзката си във Facebook, променят статуса си и посочат, че вече не са обвързани. Потребителите ще могат да избират да виждат по-малко данни за бившата си...