От години Facebook пазеше в сървърите си снимките, които сте изтрили, което значи, че макар и недостъпни от Вашия профил, файловете пак можеха да бъдат видени в интернет чрез директен URL адрес на изображението. Доста неприятно, нали? Изглежда това в крайна сметка се промени. Социалната мр...