След многобройни оплаквания срещу политиката на социалната мрежа „Фейсбук” да съхранява изтрита от потребителите информация, компанията обяви първия си ход, насочен към преустановяване на тази практика. Ръководството на „Фейсбук” си постави срок от 30 дни за изтриване на снимки от сървърите на социалната мрежа, ако потребителите са подали заявление за това.