Услугата ще се прилага за имейла, социалната мрежа гугъл плюс и други акаунти. Потребителите ще определят дали след изтичането на определен срок информацията ще се изтрива или ще бъде поверена на конкретен човек. Потребителите ще определят дали съдържание да се заличава след 3, 6, 9 или 12 месеца неактивност.