Приложенията в социалните мрежи обикновено служат, за да събират хората, но ново приспособление прави точно обратното. HateWithFriends.com моли потребителите да влязат в мрежата и да кликнат върху снимките на всички свои "приятели", които тайно мразят. Ако същото лице, използва услугата и кликне върху вашето лице, означава, че омразата ви е взаимна пище БГНЕС. В такъв случай и двамата получавате имейл в електронната поща. Ако има съвпадение, можете да избере опция, с която да заличите този човек от списъка с приятел...