Има случаи, в които натискаме +1, без да споделяме с определени кръгове в Google+. Има и случаи, в които заедно с +1 натискаме и “Share” и така материалът, който сме намерили за ценен, попада през очите на познатите ни в социалната мрежа на Google.

Е, Google са решили да разнообразят малко нещата. През следващите дни, споделят Engadged, ще започнем да виждаме статии, които просто са маркирани с бутона +1, без да са били споделени. Така всички, които са ви добавили като контакт в социалната мрежа, ще виждат статиите, на които кликате върху бутона на Google.

Това може и да се окаже малко дразнещо. Щом не си натиснал “Share”, ясно е, че не си сметнал дадената статия за чак толкова важна. В същото време си уважил труда на автора. Всъщност и в момента можете да видите кои статиите са “плюснати” от различни хора в Google+ – от профила им щракате на +1′s, стига да не са ги скрили от вас.

Можете да контролирате кой вижда нещата, които сте отбелязали с +1 бутона, от Settings в Google профила си. Отидете на Google+ и потърсете секцията “Profile”.

Подобни статии:

  1. Google пуснаха нов бутон за споделяне: Google+ Share
  2. Войната на бутоните – Facebook или Google