Facebook направи интересен ход.  Социалната мрежа премахна опцията даваща възможност на потребителите да запазят анонимността на своите профили. Позната като “Who can look up your Timeline by name” опция, вече не е налична. По този начин всеки един от нас ще бъде лесно и бързо … Подобни статии:
  1. Timeline за Бизнес страници? Facebook казва: още не!
  2. Facebook дава $1 на всеки нов мобилен потребител. В Индия!