11/02/10 12:35
(http://nname.org/)

Изгубени между половете

Това е Диаграмата на Милев, която обяснява всичко по половите въпроси и почти решава как да се излезе от финансовата Криза. Отляво е поставено лицето “100% тестостерон”, което би се държало като “истински мъж”. Отдясно, на позиция 10 е “100% естроген”, което би било една замечателна кифла, която по цял ден се гримира, фризира и филира, в очакване на спонсора или на снимачния екип.

Нормалният мъж е нито гей, нито неандерталец, а някъде по средата. И на младини често страда от страх, че не е там, където трябва да бъде и се самообвинява за неща, които няма как да е, например Шварценегер. Минават му мисли от рода на “аз не съм като другите момичета, дали пък не съм лесбийка, ох само това ми трябваше”. Някак Света му/й натрапва модели, калъп в които няма как да влезе, без да си посвие ушите и винаги остава да витае едно съмнение. Диаграмата унищожава това съмнение. Нормално е да си всякакъв. Нормалното е да се чувстваш различен, особено на тия години.

Публикувана на 11/02/10 12:35 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/3JFYv0KD-oY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване