02/10/12 12:20
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

да умееш да губиш


писна ми от обвинения. 
мъж с който си се разделила, не спира да те обвинява, че си най-ужасния човек на света - алчна, безсърдечна, неспособна на емпатия лъжкиня. Лоша с главно "Л". никога не си го лъгала, нито си му изневерявала - за разлика от него. 
питаш го - а ти, Съвършенство с главно "С", какво имаш да кажеш за себе си? 
той - Инфантил с главно "И" на 150 години, е неспособен да признае грешките си дори и за секунда. 
и като бонус от цялото щастие с малко "щ", преживяно с тази жертва на нечовешки заговор, той моментално и винаги намира утеха в някоя невзрачна патка, която обира трохите от трапезата на двамата идиоти, които са се обичали, но не могат да са заедно. 
яж, глупачко, не мога да се занимавам с "г"-то ти, но един ден ще ти стане ясно, че нищо не е такова каквото изглежда. и виновната ще си ти, защото човекът до теб никога няма да намери мъжество да признае слабостите си. предавам ти щафетата. и нито за секунда не се заблуждавай, че си се докоснала до олимпийски огън - като сестра със опит ти го казвам - не си. с този мъж винаги ще бъдеш collateral damage на войната му със себе си.
след всичко това:
Свобода и Облегчение.   
Публикувана на 02/10/12 12:20 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/02/blog-post_10.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване