03/24/12 09:31
(http://vasvalch.com/)

Вече на 5

cupcake 5

Честит рожден ден на мен! Т.е. не на мен, а на моето блог-бебе :) Май този рожден ден отбелязвам с по-голяма точност от моя собствен. И май това е нормално – все пак майките винаги са по-доволни на рождените дни на децата си, отколкото на своите собствени. Днес е време да се похваля колко хубав блог си имам.

Има няколко неща, които блогът ми прави най-добре. Той ми помага да уча повече. Заради писането в него съм се ровила в повече текстове, отколкото и за дипломната си работа. Да не говорим, че с него заедно изкарахме цялото ми следване и ми е помагал нееднократно за проекти.

Освен това той ме изслушва най-добре. Пред него винаги мога да си изплача мъката в критични моменти. Само ние двамата си знаем колко чернови са оставали след вечерно писане на по вино и не са се появили никога. При него ходя, когато не ми се говори с никого. И само двамата си знаем колко е хубаво, когато след време сама реша, че някоя стара чернова от тези, непубликуваните, може да си отиде в коша.

Да не говорим колко добре ми показва моята лична еволюция. Като погледна назад и се усмихвам снизходително. След още 5 години и на тези текстове ще гледам по същия начин. А междувременно мога да прелистя на която пожелая страница и да видя колко съм била щастлива, тъжна, ентусиазирана или сломена.

А блогът е най-добрият агент за запознанства с нови интересни хора. Доста от новите ми познати идват оттук и се радвам, че мога така да привличам чудесни познанства – като с вуду-кукла или бяла магия.

Между другото, за 5 години съм събрала повече от 100 000 уникални читателя! Това са толкова много хора, до които съм стигнала, че чак ми се завива свят, докато си го представя (а може да е и от виното). Ще ми се да познавах по-голяма част от тях :)

Събота е – сипете си едно малко и пийте за мое здраве!

___
снимка: Gerry Snaps



Няма подобни постове.

Публикувана на 03/24/12 09:31 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/LxSYcw2mNvU/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване